Tek Ekrandan İK Yazılımı ve Yönetimi

Mar 23, 2021 İnsan Kaynakları

Personel yönetimi, işletmelerin en önemli konularından biridir. İşletmeler için hayati önemdeki çalışanların yönetimi konusunda her türlü işlemin yürütüldüğü İnsan Kaynakları biriminin kritik bir unsurudur. Bu kapsamda şirketlerin işlerini kolaylaştıran ve verim artırıcı bir sistem olan Zeops personel sistemi, İK Yazılımı kapsamında verimli ve etkili bir sistem sunmaktadır. Bu sayede personel yönetimi ve çeşitli diğer işlemler tek ekrandan kolaylıkla yönetilebilmektedir.

Personel yönetimi işe alım işlemleri ile başlayan ve ilerleyen bir süreçtir. Bu işlemlerin kolay ve hızlı bir şekilde halledilebilmesi verimlilik anlamında son derece değerlidir. Zeops personel sistemi bu noktada şirketlere personel talebinden bu talebin gerçekleştirilmesine kadar olan sürede dijital hizmetler sunmaktadır. Personel talebinin olduğu birim ile ilgili eksikliğin kapatılması için oluşacak iş başvuruları Zeops aracılığıyla yapılabilir ve İK bölümü tarafından bu başvurular kolayca analiz edilerek en uygun adaylar seçilebilir. Uygun adayların başvurularına verilen olumlu cevaplar yine Zeops üzerinden adaylara bildirilebilir. Gerekli onayların sonrasında personel kartı otomatik bir şekilde Zeops ile oluşturulur.

Zeops üzerinden, tek elden kolaylıkla sürdürülen bu süreç sayesinde iş başvurularının kategorize edilmesi, sınıflandırılması ve analiz edilmesi gibi işlemler kolaylıkla sağlanır. Açık pozisyonlarla ilgili alımların kimin tarafında gerçekleştirildiği görüntülenebilir ve bu konu ile ilgili her konu hakkında raporlama yapılabilir.

Personel Yönetimin En Kolay ve Hızlı Yolu

Zeops personel sistemi sayesinde şirket ve çalışan bilgilerine kolayca ve hızlı bir şekilde ulaşmak mümkündür. Bu bilgiler istenildiği detaylandırılabilir, kategorize edilebilir ve sınıflandırılabilir. Tüm bu işlemler tek ekrandan, hızlıca gerçekleştirilebilir. Çalışanlar ile ilgili olarak:

  • İşe giriş tarihi, şekli, işe alınımını onaylayan çalışan bilgileri,
  • Mülakat notları, sınav sonuçları,
  • Referansları,
  • Evlilik durumu, çocuk sahibi olup olmadığı,
  • İşe alındığı birim,
  • Yasal izin hakları, kullanılan ve kullanılacak izin süreleri,
  • Maaş bilgileri, varsa şirket tarafından sağlanan haklar ve benzeri bilgiler detaylı bir şekilde görülebilir.

Personel bilgileri ile ilgili tek tek bilgilere ulaşılabildiği gibi birimlerin genel durumu da görülebilir. Bu sayede personel ihtiyacının olup olmadığı gibi konularda doğru sonuçlar çıkarılabilir. Zeops’un sunduğu İK yazılımı ile bu ve benzeri çalışmalar ve analizler en detaylı şekilde yapılabilir.

Zeops online personel sistemi, şirketin kontrolünün sağlanması noktasında son derece güvenilir, hızlı ve etkili bir tasarıma sahiptir. Programın ara yüzü ve onay mekanizmaları işlemlerin en kısa sürelerde ve en kolay İK yazılımı ile halledilmesi için hazırlanmıştır. Zeops ile çalışanların bordroları da görüntülenebilmektedir. Bu işlem için istenirse Zeops Bordrolama sistemi kullanılabilir ya da mevcut bordrolama programı Zeops’a entegre edilebilir. Bu kapsamda tüm kayıtlar Zeops’a yüklenerek görüntülenebilmektedir.

Mesailerin planlanması ve takip edilmesi noktasında da Zeops etkili çözümler ve kolaylıklar sunmaktadır. Mesai verileri en iyi şekilde tutularak fazla mesailer ve hakkedişler doğru şekilde hesaplanabilir. Bu kapsamda ilgili raporlamalar ve analizler yapılabilir. Ayrıca çalışanların giriş ve çıkışları ve görevleri çerçevesinde yaptıkları işlemler online olarak izlenebilir ve anında raporlama yapılabilir.

Zeops uzaktan eğitim konusunda da sunduğu modülle şirketlerin sorunlarına hızlı ve akıllı çözümler sunmaktadır. Çalışanların alması gereken eğitimlerin ve içeriklerin en hızlı şekilde gerçekleşmesi adına Zeops uzaktan eğitim modülü kullanılabilmektedir.

Verimli, Hızlı ve Kolay İK Yazılımı

Zeops İK Yazılımı ve sağladığı diğer yönetim araçları ile personel yönetimi ve İK çözümleri konusunda oldukça işlevsel bir çalışma ortamı sunmaktadır. Şirket kontrolünün tek ekrandan sağlanması ve alınması gereken kararların en doğru, en hızlı şekilde alınması için oldukça verimli bir sistemi sizlerle buluşturmaktadır.