Online Raporlama ve İzleme Sistemi: Hem Pratik Hem Çok Yönlü!

Şub 16, 2022 Raporlama Analiz
Online Raporlama

Günümüzde pek çok şirketin talep ettiği asıl şey işlerinin en pratik ve hızlı şekilde kontrolünü sağlamaktır.  Online raporlama ve izleme sistemi sayesinde birden fazla işi kusursuz şekilde yerine getirebilmek mümkündür. Dilediğiniz düzenlemeleri ve kontrolleri yapmak, bu sistemin sahip olduğu son teknoloji sayesinde artık çok daha hızlı!

Online Raporlama ve İzleme Sistemi Ne İşe Yarar?

Online raporlama ve izleme sistemi ne işe yarar sorusunun birden fazla cevabı bulunmaktadır. Bunun sebebi sistemin birden fazla işleve sahip olmasıdır. Bunlardan ilki çalışanlarınızın saha içinde nerede olduklarını o an görüntüleyebilmenizdir. 

Böylece anında hangi çalışanınızın hangi işi yaptığı bilgisini edinebilirsiniz. Çalışanlarınızın anlık raporları ile birlikte iş takibi yapabilmek çok daha zahmetsiz bir hale gelecektir. Sistemin bir diğer işlevi de, hangi konumda hangi işlerin gerçekleştirildiğini canlı bir şekilde bilmenizi sağlayabilmesidir.

Bu konuda dikkat edilmesi gereken asıl mesele programda kullanılacak olan ara yüzün kolay olmasıdır. Böylece tüm çalışanlarınız programdan hem aktif bir şekilde fayda sağlayabilir hem de sistemden maksimum verimi alabilirler.

Online Raporlama ve İzleme Sistemi Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Online raporlama ve izleme sistemi kullanmanın avantajları nelerdir sorusuna hâkim olmak önemlidir çünkü böylece kullanmakta olduğunuz sistemi iyi tanımış olursunuz. Sistem kullanıcılarına özelleştirme imkânı sunmaktadır. Bu da hem çalışanlarınıza hem de kendinize uygun düzenlemeler yaparak kullanımı iki kat kolaylaştırmanızı sağlamaktadır.

Kısa bir şekilde söylemek gerekirse sistemin avantajlarını aşağıda sizler için listeledik;

  • Hem kolay hem hızlı iş takibi sağlar.
  • Zaman yönetimi yapabilmenizi amaçlar.
  • Çalışanlarla entegre olan bir sistemdir.
  • Kullanım kolaylığına sahiptir.

Tüm bunların yanı sıra, aynı zamanda raporlarda da özelleştirmeler yapabilme imkânınız bulunmaktadır. Böylece farklı kırılımlarda raporlar alabilmeniz mümkün hale gelecektir. Sonsuz seçenek sunulması ve kolay bir kullanım son derece önem taşır.

 Zeops’un son teknolojiye sahip olan güçlü alt yapısı sayesinde siz de kesintisiz bir hizmet alarak sistemin tüm faydalarını hem eksiksiz hem de sorunsuz bir şekilde bize ulaşarak hızlıca elde edebilirsiniz. Tüm bu süreçte yanınızda olmayı ve sizleri memnun etmeyi amaçlıyoruz!