Personel Bilgilendirme Sistemi

Oca 25, 2021 Personel Yönetimi

Personel yönetimi, işletmelerin en önemli unsurlarından biridir. İnsan kaynaklarının bir parçasını oluşturur. Bu noktada belirlenen iş ve görev için en uygun kişilerin işe alınması, mevcut iş gücünün planlanması, personelin geliştirilmesi ve en verimli şekilde değerlendirilmesi, güvenli ve sağlıklı bir çalışma alanı sunma gibi pek çok konuyu çerçeveleyen bir konudur.

Personel yönetimi kapsamında kullanılan ve işlerin düzgün, aksaksız, sorunsuz ve düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlayan Zeops.com personel bilgilendirme sistemi son derece verimli bir İK çözümüdür. Program sayesinde;

  • Bütün personel verileri tek bir yerde toplanır ve ihtiyaç halinde isteğe göre listelenir.
  • Şirket unsurları arasında doğru, kesin ve güvenilir bilgi akışı anlık olarak gerçekleşir.
  • İş ve görev süreçleri hızlı ve verimli şekilde yapılır.
  • İşletmenin karlılığı noktasında yükselişi sağlanır.
  • İşletmenin ilgili faaliyetlerinin kontrolü sağlanır ve devamlılık oluşur.
  • Veri güvenliği sağlanır.
  • Anında takip imkanı olduğu için alınması gereken kararlar doğru zamanda ve doğru şekilde alınabilir.
  • Çalışanların fazla mesailer, çalışma saatleri, bordroları, harcamaları gibi konular kaydedilir ve tek bir platformdan görüntülenebilir.
  • Personel ile ilgili tüm bilgiler ve detaylar listelenir.
  • Çalışanlara görev ve iş ataması yapılabilir.
  • İlgili işlerin süreçleri ve aşamaları kolay bir şekilde takip edilebilir.
  • Bekleyen, üzerinde çalışılan ve gerçekleşecek olan işler görülebilir.
  • Çalışanlarla ilgili performans değerlendirmesi yapılabilir.
  • İstenilen zaman süreçleri ile ilgili istenilen aralıkta farklı içerikteki raporlan alınabilir ve bu şekilde şirketin geleceğini etkileyecek konular üzerinde doğru kararlar alınabilir.
  • İstenilen kişinin programa erişimi sağlanabilir. Bu erişimde erişebilecek kanallar sınırlandırılabilir.
  • Veriler yedeklenebilir ve bu sayede bilgilerin güvenliği sağlanabilir.

Bu ve benzeri pek çok personel bilgilendirme konusu üzerinde faydalar sağlayan Zeops personel bilgilendirme sistemi ile şirketinizin kontrolünü online olarak sağlayabilirsiniz.

personel bilgilendirme sistemi

Zeops’un Sunduğu İmkanlar

Zeops sizlere, işinizin kontrolünü kolay bir şekilde sağlayabileceğiniz, pek çok önemli işlemi tek bir elden gerçekleştirebileceğiniz ve personel ile ilgili bilgilere detaylı bir şekilde erişebileceğiniz bir sistem sunmaktadır. Bu noktada sizlere sağlanan imkanlar ve kolaylıklar şunlardır;

Personel yönetimi: Tek bir ekranda bütün personel bilgilerini görebilirsiniz. Ayrıca özlük dosyalarını dijital olarak depolayabilirsiniz. Bu kapsamda zimmet yönetimi ve raporlama yapabilme imkanına sahip olabilirsiniz.

İşe alım yönetimi: Personel alımında tüm detayları ve aşamaları en başından sonuna kadar takip edebilirsiniz. Ayrıca raporlama da yapabilirsiniz.

Mesai planlama yönetimi: Çalışanlarınız mesai planlaması ve bu kapsamda raporlama yapabilirsiniz. Yapılan fazla mesaileri tek bir ekrandan takip edebilirsiniz.

Online raporlama ve izleme sistemi: Personelinizin giriş ve çıkış hareketlerini izleyebilirsiniz ve gerekli raporlamaları yapabilirsiniz.

Uzaktan eğitim yönetimi: Personel için ihtiyaç dahilinde hazırlanan içerik ve eğitimlerin online test ya da değerlendirme şeklinde gerçekleşmesine imkan sağlayan bir modüldür.

İzin yönetimi: İzinlerin, izin tiplerinin takip edilebildiği ve çalışanların izin taleplerini ilete bildiği bir sistemdir.

Bordro yönetimi: Mevcut bordro sistemi ile entegre olarak kullanılabilir ve gerekli bilgilere ulaşılabilir.

Bütçe yönetimi: İlgili bütçe dökümleri raporlanabilir ve hesap takipleri yapılabilir.

Masraf yönetimi: Masraf takibi ve raporlaması yapılabilir.

Raporlama ve analiz: Pek çok konuda detaylı ve anlaşılır raporlama yapılabilir ve analiz işlemleri kolaylıkla geçekleştirilebilir.

Zeops ile Akıllı Çözümler

Personel bilgilendirme sistemi anlamında şirketinizin güvenli ve verimli bir şekilde kontrolünü sağlayan Zeops ile İK yönetimi kolaylıkla sağlanabilir. Ayrıca raporlama, analiz, masraf takibi gibi konularda detaylı işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Bütün bunlar tek bir ekranda ve online olarak yapabilirsiniz.