Personel Yönetimi ile Kontrol Sizde Olsun

May 16, 2021 Personel Yönetimi

İş yerleri, bünyelerinde pek çok çalışan barındırmaktadır. Hele ki büyük firmaların kendi çatıları altında çalıştırdığı sayısız personeli bulunmaktadır. Elbette ki bu personellerin her birinin maaşlarının, vardiyalarının, bordrolarının personel yönetimi takibini yapabilmek oldukça zor ve sıkıntılı olmaktadır.

Bu zorluğun ve sıkıntının yanı sıra eğer düzenli olarak bunların kayıtları tutulmaz ise de ileride başka sıkıntılara da sebebiyet verebilmektedir. Bizler de özellikle büyük firmalar olmak üzere pek çok firma ve işletmelerin rahatlık ile kullanabileceği, istediği her konuda personellerini kontrol edebileceği ve takip edebileceği bir sistem hazırladık.

Hazırlamış olduğumuz bu sistem sayesinde personel yönetimi, hele ki çok sayıda personele sahip olan iş yerleri için çok ama çok kolay bir hal almaktadır. İstediği zaman istediği çalışanının tüm bilgilerine rahatlık ile ulaşabileceği sistemimiz sayesinde çalışanının almış olduğu maaşın ne zaman eksik ya da ne zaman fazla aldığı konusundan vardiya saatlerinden kimlerin ne zaman çalıştığına dair pek çok konuda kontrolü elinde bulundurabilmektedir.

Personel Yönetimi İle İşlerinizi Kolaylaştırın

Personel yönetimi sayesinde personeller ile ilgili özlük dosyalarını elektronik ortamda tutarak dilediğiniz zaman dosyalara ulaşabilme imkânına sahip olabilirsiniz. Zimmet prosedürlerini de eksiksiz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için de geliştirdiğimiz bu program ile personel üzerine zimmetlenen eşyaların envanterini de dilediğiniz şekilde oluşturabileceksiniz. Bu oluşturduğunuz zimmet formunu Zeops üzerinden personelinize gönderebilme şansına da sahip olmaktasınız.

Hazırlamış olduğumuz bu sistem ile personel, işe alım, mesai planlama, uzaktan eğitim, izin, bordro, bütçe, masraf yönetimlerini çok rahat ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca Online Raporlama ve İzleme Sistemi ( ORIS ), Raporlama ve Analiz gibi konularında aynı rahatlıkta hakimiyet sağlayabilirsiniz.

Personel İle İlgili Kolaylıklar

  • Personel Yönetimi;

Firmanız ve çalışanlarınızın bilgiye kolay ulaşabilmesi, izin ve onay işlemlerinin hızlı bir şekilde alınabilmesi ve ayarlanabilmesi için tasarlanmıştır. Amacımız, kontrolün tamamen sizde olmasını sağlamak ve bu sebeple de talep ve onay mekanizmalarının yönetici ekranlarında belirlenmesiniz sağlanmıştır. Ayrıca yukarıda değindiğimiz zimmet konusunda da büyük rahatlığı sağlayabilmek adına da eklemeler yapılmıştır.

  • İşe Alım Yönetimi;

Firmanızın işe alım konusunda uçtan uca dijitalleşme hedeflenen işe alım yönetimi bölümünde iş kolunun personel talebinden bu talebin kapatılmasına kadarki süreci bu bölüm üzerinden hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

İş başvuru formlarını adaylar Zeops üzerinden doldurabilmekte ve İK profesyonelleri bu formlar üzerinden değerlendirmeler yaparak üzerine notlar alabilmektedir. Pozisyona uygun olarak nitelendirilen adaylar Zeops tarafından iş koluna bildirilmektedir. İşe alım onay süreci gerçekleştirdikten sonra Zeops hemen otomatik olarak personel kartlarını oluşturmaktadır.

Tüm bunların yanında ayrıca da geçmişe dönük personel bilgilerine de anında ulaşabilme kolaylığını sunan Zeops, bu konuda detaylı raporlamayı da sizlere sunmaktadır.

  • Mesai Planlama Yönetimi;

Bu sistem ile personellerinize belirlediğiniz saat aralıklarında atama yapabilir ve tek bir tuş ile tüm personel PDF olarak çalışma planlarını gönderebilirsiniz. Ayrıca personeliniz de kendi hesabı üzerinden mesai saatlerine ulaşabilme kolaylığına da sahip olmaktadır.

  • Online Raporlama ve İzleme Sistemi (ORIS);

Sahada çalışanlarınızın ziyaretlerini anlık olarak konum bilgileri ile birlikte raporlayabilmelerini sağlamayı amaçladık. Her sektörden tüm saha çalışanlarının kullanabileceği bu yöntem ile harita üzerinden çalışanlarınızın anlık durumu yani toplantıda ya da toplantıdan çıktı gibi raporlama ile görüntüleyebilirsiniz.

  • Uzaktan Eğitim Yönetimi;

Dilediğiniz içerikte ve sayıda eğitim oluşturabilir, eğitim bittiğinde de katılımcılara zorunlu anket ya da test gibi değerlendirme seçeneklerini sunabilirsiniz. Ayrıca katılımcıların bu eğitim ile ilgili yorum yapabilme gibi özelliği de bulunan sistemde katılımcı istatistikleri ve detaylı raporlama gibi özelliklerle şirketlere detaylı analiz imkanını da sunmaktadır.

  • İzin Yönetimi;

Bu yönetimde özel onay akışları ve izin kurallarının yanında bir de izinlerin raporlanması ve izin forumları özellikleri bulunmaktadır. Bu sayede personelleriniz ile ilgili izin konusunda her şeye bu yönetim sayesinde kolaylık ile ulaşabilir ve personelin izni konusunda bilgilendirmeyi tüm departman görebilmektedir.

  • Bordro Yönetimi;

SGK ve vergi ödemelerini ayrı bir şekilde raporlayarak personellerin aylık maliyetleri ile ilgili tüm bilgilere detaylı raporlara ulaşabilirsiniz.

  • Bütçe Yönetimi;

Bordroya çevrilen puantajlardan sonra otomatik olarak da personel bütçesini oluşturabilme hizmetini sunmaktayız. Bütçeyi onaya gönderebilir ve gelen onay sonrasında da faturalandırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Masraf Yönetimi;

Personelin masraf girişlerini online olarak yapabilirsiniz. Burada dilediğiniz kadar fiş, fatura ve daha çok belge ekleyebilirsiniz.

  • Raporlama ve Analiz;

Personel, ziyaretler, gelir ve giderler, bütçe ve kurum hafızalarını oluşturarak bunlara ekleyebileceğiniz pek çok işlemi kolay bir şekilde raporlayabilirsiniz.

Bu özelliklere sahip personel yönetimi programımız ile siz değerli müşterilerimize iş hayatını ve kontrolünü çok daha rahat hale getirebilmek için faaliyet göstermekteyiz.