Masraf Yönetimi: Şirketiniz İçin Akıllı Çözüm!

Kas 8, 2021 İnsan Kaynakları

Şirket bünyesinde bulunan farklı personellerin farklı masrafları olabilmektedir. Çalışma saatleri içerisinde yapılan tüm masrafların detaylı şekilde raporlanması ve gelir gider dengesinin sağlanması gerekir. Bu işlemlerin tümüne masraf yönetimi adı verilmektedir ve Zeops sayesinde bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Nasıl mı? Yazımızı okumaya devam ederek öğrenin!

Masraf Yönetimi Programı

Giderleri takip etmek çoğunlukla gelirleri takip etmekten çok daha zordur. Özellikle şirketinizde çok sayıda çalışan bulunuyorsa her birinin ayrı ayrı masraflarını takip etmek zor olabilir. Gözden kaçan her detay ise aylık ve yıllık gelir gider tablonuzu değiştirecektir.

Masraf yönetimi programı olası karışıklıkların önüne geçmek ve gelir gider takibini en doğru şekilde yapmak için ortaya çıkarılmıştır. Masraf yönetimi doğru ve eksiksiz yapıldığında gerekli ve gereksiz tüm harcamalar göz önüne serilebilmektedir.

Aşağıda programın tüm faydalarını görebileceksiniz;

  1. Personeller tüm masraflarını online olarak sisteme girebilirler.
  2. Masrafları tek tuşla kolayca onaylayabilirsiniz.
  3. Masraf formuna fiş, fatura ve istediğiniz belge eklenebilmektedir.
  4. Eklenen tüm bilgiler doğrultusunda detaylı bir rapor talep edebilirsiniz.

Dilediğiniz sayıda belge ekleyebilmenin birden fazla faydası bulunmaktadır. Masraf ne türde olursa olsun sistem bunu algılayabilir ve ayrıca takip etmek zorunda kalınmaz. Zeops’un sistemi güçlü bir altyapıya sahiptir ve yüklediğiniz dosyaların boyutu ne olursa olsun program hata vermez.

Masraf Yönetimi- Kişisel Gelir Gider Bütçe Takibi

Masraf yönetimi- kişisel gelir gider bütçe takibi kavramına herkes aşina olmuştur. Günümüzde insanlar gelir gider takibini yapmak için programları kullanır ve gereksiz masraf yapmaktan kaçınırlar. Aynı zamanda ay sonunda ne kadar artıda ya da ekside olduklarını görmek için iyi bir yöntemdir.

Kişisel gelir gider bütçe takibi için ortaya çıkan programların çok daha kapsamlısı şirketler için uyarlanabilmektedir ancak böyle bir sistem almadan önce iyi bir araştırma yapmanız gerekebilir.

Aşağıda gördüğünüz kriterlere sahip olan bir program satın almalısınız;

  • Ölçeklenebilir bir program olmalı.
  • Programın altyapısı güçlü olmalı.
  • Dilediğiniz türde ve boyutta belgeyi desteklemeli.
  • Programın teknolojisi güven vermelidir.
  • Programın ara yüzü anlaşılır ve kolay kullanılabilir olmalıdır.

Eğer sizde şirketiniz için masraf yönetimi çözümü arıyorsanız hemen Zeops ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.