Mesai Planlama Yönetimi: Her Zaman Düzenli!

Şirketlerde çalışan onlarca çalışanın farklı günlerde ve saatlerde yaptıkları mesaileri yönetmek ve takip etmek son derece zorlu olabilmektedir. Bu sürecin doğru yönetilememesi ise iş saatinde mesaide olması gereken personelin orada olmamasına sebep olabilir. Bunun yanı sıra ise hangi personelin ne kadar mesai yaptığı karışabilmektedir. Bunun için artık etkili bir çözüm var: Mesai Planlama Yönetimi!

Fazla Mesai Planlama ve Onaylama

Eski yöntemlerle mesailer personele tek tek bildiriliyor ve daha sonra ay sonunda hesaplama yapılarak ödeme yapılıyor. Bu durum çoğunlukla karışıklığa yol açtığı için yeni yöntemler ortaya çıkmaya başlamıştır. Fazla mesai planlama ve onaylama programları hiçbir karışıklığa sebep olmamak adına kolay bir ara yüz ile sunuluyor.

Zeops Mesai Planlama Yönetimi Uygulamasıyla ilgili aşağıda daha detaylı bilgi bulabileceksiniz;

  1. Sadece sürükleyerek istediğiniz planlamayı yapabilirsiniz.
  2. Belirlediğiniz personelinize saat bazında atamalar yapabilirsiniz.
  3. Personelinizin kendi kullanıcı adı ve şifresi bulunmaktadır. Bu sayede Zeops sistemine girerek kendi planlarını eksiksiz şekilde görüntüleyebilirler.
  4. Fazla mesai sürelerini de program üzerinden takip etmeniz mümkün.
  5. Personelinizin mesai saatleri hakkında otomatik olarak bilgi raporu alabilirsiniz. Bir personelin mesaiye kaçta başladığını ve kaçta bitirdiğini görüntüleyebilirsiniz.
  6. Gördüğünüz üzere mesai planlama uygulamasıyla hem fazla mesailerin bilgisi karışmaz hem de personeliniz kendi mesaisi hakkında tüm bilgilere sahip olur.

Mesai Planlama Yönetimi Programı Nedir?

Mesai planlama yönetimi programı yalnızca personelin mesailerini düzenlemek için oluşturulmuştur. Haftalık ya da aylık olarak bir plan hazırlayarak daha sonrasında bu planı takip edebilirsiniz. Aynı zamanda planını personelinize PDF halinde göndererek paylaşabilirsiniz.

Erkenden planlama yapmak size hem zaman kazandırır hem de olası aksilikleri daha erken çözmenizi sağlar. Bir personel çalışamayacağı tarihi size önceden bildirerek yeni bir düzenleme yapmanızı isteyebilir.

Altyapısı güçlü, dilediğiniz kadar personel ekleyebildiğiniz bir program seçmenizde fayda vardır. Aynı zamanda programın kullanılabilir olması da önemlidir. Kolay bir kullanım işinize yatırım yapmanız için size fazladan zaman kazandıracaktır.

Zeops olarak şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik uygulanabilir bir program geliştirdik. Bizimle iletişime geçerek çözüm odaklı programlarımız ve mesai planlama yönetimi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.