Uzaktan Eğitim Yönetimi: Her Şey Kontrol Altında Olacak!

uzaktan eğitim yönetimi

İşyeri bünyesinde çalışan personellerin düzenli olarak eğitim almasını sağlıyor olabilirsiniz. Bu eğitimler hem yenilikleri anlatmak hem de iş sürecinin sorunsuz işlemesini sağlamak için önemlidir. Eğitimleri istediğiniz gibi düzenlemek ve sonuçları kontrol etmek ise personellerinizin performansı hakkında size bilgi verecektir. Uzaktan Eğitim Yönetimi ile ilgili detaylar için okumaya devam edin!

Uzaktan Eğitim Yönetimi Nedir?

Öncelikle sistemin nasıl çalıştığını sizlere anlatmak istiyoruz. Bu yönetim sistemi farklı personeller için farklı kategorilerde testler ve eğitimler oluşturmanıza olanak sağlar. Yaptığınız test ve değerlendirmeleri daha sonra tek tek kontrol edebilirsiniz. Eksik gördüğünüz personellerle ilgili hızlıca aksiyon alabilirsiniz.

Uzaktan eğitim yönetimi nedir sorusunun en net cevabı şudur; bir program üzerinden tüm personelleriniz için farklı kategori ve konularda test ve değerlendirme yapabilmenizi sağlamaktadır. Program daha sonra size detaylı bir rapor da sunabilmektedir.

Uzaktan Eğitim Yönetimi Faydaları Nelerdir?

Zeops olarak geliştirdiğimiz uzaktan eğitim yönetimi programının son derece efektif olmasına dikkat ettik. Sağladığımız en büyük fayda dilediğiniz boyutta video yükleme imkanıdır. Sistemimizi aksaklıklar olmaması için buna göre geliştirdik.

Aynı zamanda sunduğunuz eğitimlerin ve testlerin geliştirilebilmesi adına personellerinizin yorum yapmasına olanak sağlamaktadır. Zorunlu testler ve anketler yaparak online olarak sonuç görüntüleyebilirsiniz. Bunun dışında ise katılımcı istatistikleri ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Aşağıda Uzaktan eğitim yönetimi faydaları nelerdir? Göreceksiniz;

  1. Eğitimlere daha sonradan dosya ve kaynak ekleme imkânınız bulunmaktadır ve bunun için bir sınır yoktur.
  2. Hangi eğitime hangi personelin katılacağını belirleyebilirsiniz. Belirlemeden sonra davetiye göndererek personelleri bilgilendirebilirsiniz.
  3. Eğitimlere anket ya da test ekleyerek gün geçtikçe daha kaliteli eğitimler ortaya koyabilirsiniz.
  4. Kolay bir panel geliştirdiğimiz için testlerin zorunlu olup olmadığına kolayca karar verebilirsiniz. Hangi testlerin zorunlu olacağını belirleyin ve personellerinizin sonuçlarını takip edin.
  5. İstediğiniz an tamamlanan ve tamamlanmayan eğitimleri görüntüleyebilir, personellerinizi tek tek kontrol edebilirsiniz.
  6. Eğitimlerle ilgili analiz ve raporlama araçları bulunmaktadır ve bu araçlara istediğiniz zaman göz atabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Yönetimi standart eğitim yöntemlerine nazaran çok daha hızlı, efektif ve maliyetsizdir. Daha detaylı bilgi için Zeops ile iletişime geçebilirsiniz!