İK Yönetimi

Oca 7, 2021 İnsan Kaynakları

İK yönetimi yapan bugün birçok firma, işletmeleriyle alakalı birçok işlemi tek bir uygulama ve yazılım üzerinden yönetebilmektedir. Bu yazılımlar tek bir uygulama ekranından kolaylıkla yönetilebildiği için birçok farklı işlemi rahatlıkla yönetmeye olanak verir. Biz sizlerin işletmeleri için en verimli şekilde kullanabileceğiniz yazılımları geliştiriyoruz. İnsan kaynakları yönetimi birçok açıdan işletmeler için avantajlar sağlamaktadır. Özellikle finansal açıdan olumlu sonuçlar elde etmek isteyen şirketler İK yönetimi alanlarına yönelmektedir.

İşletmeler insan kaynakları yönetimini tek bir uygulama ya da platform aracılığıyla etkin bir şekilde yönetmek istedikleri zaman, onlara en iyi çözüm önerilerini sunuyoruz. İşe alım ve ilk işe başlama tarihleri ya da diğer özellikleri sürekli güncelleyerek insan kaynakları yönetimi sürecini en etkili ve verimli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemlerin tek bir uygulama aracılığıyla ve kolayca yönetilmesinin şirket verimini arttırdığını ve insan gücünden tasarruf sağladığını hemen kavrayacaksınız. Yüksek bilgi güvenliği sağlaması ve tüm verilerin uzunca bir zaman rahatlıkla saklanabilmesi için güvenle tercih edebilirsiniz. Şirketinizin performansını arttırmak adına yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biri, hiç şüphesiz bu uygulamalar sayesinde olacaktır.

Tüm Süreçlere Bir Uygulamadan Kolayca Ulaşın

İK yönetimi birçok şirket için profesyonel bir şirket profili çizmek ve süreci en doğru şekilde yönetmek için olmazsa olmaz konumundadır. Sunduğumuz güçlü ve dinamik yapılardaki uygulamalar sayesinde insan kaynakları yönetimini daha rahat ve doğru bir şekilde planlayabilirsiniz. İşte Zeops.com olarak işletmelere sunduğumuz İK yönetimi uygulamasının bazı avantajları;

  • Online ortamda pratik kullanım
  • Tüm İK yönetim süreçlerini tek bir uygulamayla yönetme imkânı
  • Zamandan ve mekandan bağımsız yönetim
  • Güncellenebilir pratik arayüz
  • Verileri güvenle saklayan şifreleme yöntemleri

gibi birçok avantajı beraberinde getiren esnek bir kullanım sunar. İnsan kaynakları yönetimi büyük ölçekli işletmeler için oldukça zahmetli ve karmaşık gelerek zahmetli süreçleri beraberinde getirir. Sizler de bu sayede kolay ve pratik bir şekilde tüm süreci rahatlıkla takip edebilirsiniz. İşe alım süreçlerinde gerekli prosedürleri ve yeterlilikleri sağlayan kişiler arasında kolaylıkla filtreleme yapabilir ve uzun süreler boyunca bu işlere vakit ayırmadan hızlıca süreci yönetebilirsiniz.

Şirketinizi en verimli şekilde yönetmek ve insan kaynakları yönetimi sürecini daha aktif şekilde kullanmak için bu uygulamaları bünyenize katabilirsiniz. Eski usul çalışma yöntemlerini bir kenara bırakarak işinizi dijital ortamda sürdürmenin sağladığı kolaylık ve pratiklik sayesinde kısa sürede birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Sade ve Pratik Kullanıcı Arayüzü Sayesinde Rahat Kullanım

İK yönetimi

Birçok karmaşık ve zor kullanım sunan uygulamanın aksine, sizlere sade ve öz bir kullanıcı paneli sunuyoruz.Bu sayede daha kolay ve pratik bir şekilde İK yönetimi sürecini gerçekleştirebilirsiniz. Farklı yasal mevzuatlara uygun olarak düzenlenen yapısı ve dinamik arayüzü sayesinde oldukça hızlı ve hatasız bir şekilde süreç yönetimine imkân tanıyor. Aynı zamanda esnek yapısı sayesinde farklı modülleri ekleyip çıkarabilir ve böylece daha özelleştirilmiş bir arayüze sahip olabilirsiniz.

Büyük ölçekli ya da küçük ölçekli işletmeler fark etmeksizin insan kaynakları yönetimini daha verimli şekilde yönetmek isteyen tüm müşterilerimize özel olarak çeşitli arayüzleri tasarlıyoruz. İşletmenizi dijital ortamda daha verimli şekilde yönetmek ve insan gücünden tasarruf sağlayarak bu enerjiyi farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. Daha inovatif ve yenilikçi bir ortamda insan kaynakları yönetim sürecini ele alarak, tüm işlemleri tek bir platform sayesinde rahatlıkla takip edebilirsiniz. Sürekli globalleşen ve değişen standartlarda şirketiniz adına iyi bir yatırım yapmak için, İK yönetimi yazılımını edinebilirsiniz. Üstelik bu yazılımı ücretsiz bir şekilde deneyerek, alacağınız verimi kolaylıkla test edebilirsiniz.